Christiaan Koopstra

Christiaan Koopstra bijna een jaar in dienst

Sinds februari 2022 ben ik onderdeel van een gezellig en ambitieus team. Ik ben meer dan blij dat ik met mijn ervaring vanuit het vijfsterrensegment een bijdrage mag leveren aan het mooie vak van Consultant. Ik sta echt achter de persoonlijke, professionele werkwijze van VAN DER HOUWEN recruitment en daar haal ik mijn voldoening uit.

Daarnaast is het heel prettig dat je ook thuis kan werken en dat er de flexibiliteit is om op andere dagen te werken. Voor mij een hele fijne uitkomst! Mijn vrouw werkt namelijk in de horeca en om toch samen een dag met het gezin door te brengen, heb ik de woensdagen vrij en werk ik daarvoor in de plaats op de zaterdagen.

Wil je mij dus in het weekend spreken, dan kan dat op zaterdag. Ik ben dan de hele dag bereikbaar om kennis te maken óf even te sparren. Ook als je als opdrachtgever geen tijd hebt gehad om de search van een managementondersteunende functie uit te zetten, bel dan gerust op zaterdag.

? 06 838 001 55

? Koopstra@vdhrecruitment.nl