Bemiddeling van Management Ondersteuning

Bent u op zoek naar een Office Manager(Directie) secretaresse, Executive Assistant, Personal Assistant of Management Assistant? VAN DER HOUWEN recruitment is specialist in bemiddeling, advisering en begeleiding van management ondersteunend personeel. Sinds 2000 bemiddelen wij management ondersteunend personeel bij gerenommeerde bedrijven.

Persoonlijkheid & uitstraling

Om de juiste assistant te vinden voor een organisatie kijken wij verder dan het cv. Persoonlijkheid en uitstraling zijn voor ons net zo belangrijk als vaardigheden en ervaring. Want uiteindelijk gaat het om de juiste klik tussen opdrachtgever en medewerker. We hebben een uitgebreid netwerk van goed opgeleide kandidaten.

De perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat

Om een goed beeld te vormen van uw organisatie en de bedrijfscultuur komen wij altijd graag eerst persoonlijk kennismaken. Samen met u brengen wij de vaardigheden en ervaring die nodig zijn voor de vacature in beeld. En bespreken we de persoonlijkheid en uitstraling van de ideale kandidaat. Met een helder functieprofiel starten we een zorgvuldige zoektocht in ons uitgebreide netwerk. Indien nodig (en wenselijk) plaatsen we de vacature ook op onze eigen website, op verschillende jobboards en social media om het bereik verder te vergroten. Zodra we geschikte kandidaten gevonden hebben, stellen wij in elk geval drie kandidaten aan u voor.

Vaste functies

Wij houden van snel werken, maar geloven niet in snel scoren. Ons uitgangspunt is dat de kandidaat.

Lees meer
Interim functies

We hebben een grote pool van freelancers als ook kandidaten die tijdelijk beschikbaar zijn.

Lees meer
Young professionals

Wij zijn ook succesvol actief in de bemiddeling en begeleiding van Young Professionals..

Lees meer
Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op.