Wie ik ben en waarom ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!

Graag wil ik mij voorstellen als de nieuwe Junior Consultant bij VAN DER HOUWEN recruitment, mijn naam is Rianne de la Chambre. Waarom ik ben gaan werken bij deze betrokken organisatie?

Interesse

Rianne de la Chambre kantoor
Tijdens mijn studie heb ik altijd een grote interesse gehad in de vraag; waarom doen organisaties zoals ze doen? Tijdens mijn Master: Culture Organization and Management aan de Vrije Universiteit, heb ik geleerd om vanuit een perspectief van de organisatiecultuur antwoord te geven op de bovengenoemde vraag.

Daarbij vind ik het een uitdaging om verschillende mensen te begrijpen, ofwel door de bril van een ander te kijken. Ik ben van mening dat enkel vanuit je eigen perspectief je iemand niet volledig kan begrijpen. Deze interesses hebben ertoe geleid dat ik in november heb gesolliciteerd bij VAN DER HOUWEN recruitment.

VAN DER HOUWEN recruitment kijkt naar de personen achter het cv: wat drijft iemand, welke competenties heeft iemand en waar wil iemand naar toe? Hetzelfde geldt voor organisaties: wat is de organisatiecultuur binnen een bedrijf en hoe gaan mensen bijvoorbeeld met elkaar om?

Aandacht

De juiste mensen bemiddelen op de juiste plek, vergt aandacht voor zowel kandidaten als voor opdrachtgevers. VAN DER HOUWEN recruitment kent de kandidaten én de opdrachtgevers. Hier word ik iedere dag enthousiast van omdat ik van mening ben dat oprechte aandacht noodzakelijk is voor kwaliteit. Of het nu om vriendschap, werk of een relatie gaat. In een tijdperk waarin alles snel moet en kan, is aandacht niet meer vanzelfsprekend.

Daarbij vind ik het een uitdaging om verschillende mensen te begrijpen, ofwel door de bril van een ander te kijken.
Team

Bij VAN DER HOUWEN recruitment beperkt de persoonlijke aandacht zich overigens niet alleen tot kandidaten en opdrachtgevers. Ook binnen ons team zijn we betrokken en geïnteresseerd in elkaar. Daarbij lachen we wat af. Dit maakt dat ik iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk ga!