Graag stel ik mij even voor

Sinds 1 april ben ik begonnen aan mijn nieuwe uitdaging bij VAN DER HOUWEN recruitment als Junior Consultant. Ik stel mij graag even voor.

Mijn naam is Tessa Leegwater en ik ben 22 jaar oud. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool en heb ik daarna met veel plezier gewerkt in het oudste hotel van Amsterdam. Tijdens mijn studie ben ik altijd werkzaam geweest in de horeca. De combinatie van hard werken, mensen blij maken en hen verrassen met échte persoonlijke service is waar ik veel energie van kreeg en nog steeds krijg.

De werkwijze van VAN DER HOUWEN recruitment sluit naar mijn idee goed op bovenstaande aan. Toen ik als kandidaat binnenkwam, werd ik verrast door de gastvrijheid en de tijd die er werd genomen om iemand echt te leren kennen. Na meerdere persoonlijke gesprekken, heb ik de keuze gemaakt om de overstap te maken van de hotellerie naar recruitment. Mijn omgeving reageerde niet onwijs verrast toen ik deze keuze had gemaakt. Juist het kleine team, de zoektocht naar een perfecte match en de gedrevenheid van VAN DER HOUWEN recruitment vonden zij goed bij mij passen.

Inmiddels loop ik alweer twee maanden iedere dag met een grote glimlach de deur uit; geen dag is hetzelfde. Ik word blij van waar VAN DER HOUWEN voor staat en trots dat ik daar vanaf nu actief aan mag meebouwen: kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht.

Bedankt voor uw tijd en wellicht dat wij elkaar binnenkort spreken onder het genot van een kop koffie!Geef een antwoord