Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben je op zoek naar een vaste baan of interim-opdracht als Office Manager(Directie) secretaresseExecutive AssistantPersonal Assistant, Management Assistant, Virtual Assistant of een HR professional? We komen graag met je in contact. 

Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen, adviseren en begeleiden van deze kandidaten op HBO- of WO-niveau. Met een team van ervaren Consultants helpen we je graag bij de volgende stap in jouw carrière. 

We hebben vaak interessante vacatures bij mooie bedrijven. Onze opdrachtgevers zijn grote internationale bedrijven, maar ook startups, kleine en middelgrote professionele bedrijven en NGO’s. 

We kijken verder dan je cv

Jouw persoonlijkheid is voor ons net zo belangrijk als je vaardigheden en ervaring. En we kijken verder dan jouw cv, bijvoorbeeld ook naar je potentie. Want het perfecte cv is zeker niet altijd de juiste kandidaat. Het gaat om de juiste klik tussen jou en je leidinggevende. 

Door onze jarenlange ervaring en goede contact met opdrachtgevers, denken wij in veel gevallen creatief mee en kunnen we ook kandidaten voorstellen die misschien niet helemaal voldoen aan de gestelde eisen. Maar waarvan wij overtuigd zijn dat het qua persoonlijkheid, vaardigheden of potentie een goede match kan zijn. Dit zijn vaak succesvolle matches. 

Kennismaken

We nemen ruim de tijd om je te leren kennen, dat is een belangrijk kernpunt in onze dienstverlening. Dit doen we in een uitgebreid kennismakingsgesprek met een van onze Consultants. Virtueel of op kantoor. Ook maak je dan kort even kennis met de andere aanwezige Consultants op kantoor. Zo kunnen alle Consultants met je meedenken en kunnen we onderling overleggen welke vacature het beste bij je past. Of we je nu wel of niet hebben kunnen helpen aan een nieuwe baan, we houden graag contact met je.

(loopbaan) advies & coaching

Je kan ook met ons sparren. Wil je bijvoorbeeld meer plezier en energie uit je werk halen? Ben je toe aan een volgende stap, sta je stil in je ontwikkeling of heb je hulp nodig bij hoe je jezelf moet presenteren (op cv of in een gesprek)? We helpen je hier graag bij! Interesse in dit advies? Onder het genot van een lekkere kop koffie/thee gaan we met je in gesprek om te kijken waar jouw ambities en passie liggen of wat je carrièremogelijkheden kunnen zijn. Neem contact met ons op voor een afspraak met Bianca van Grondelle, Managing Director grondelle@vdhrecruitment.nl .

Ben je via ons bemiddeld? Dan biedt Bianca van Grondelle ook tijdens de onboarding periode persoonlijke en professionele begeleiding aan. Zij onderhoudt dan ook contact met je leidinggevende(n) en/of HR om een duurzame arbeidsrelatie te realiseren tussen jou en je werkgever.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op.

Ik heb het contact met VAN DER HOUWEN recruitment als positief ervaren. Wat ik vooral fijn vond is dat zij op een open maar professionele manier communiceren. Ik wil met name Lisa en Christiaan bedanken voor hun inzet tijdens mijn sollicitatieprocedure. Ik zal VAN DER HOUWEN zeker aanraden!

Janneke van Buren