VAN DER HOUWEN 20 jaar!

En dat vieren we net even anders

 

In mei bestaat VAN DER HOUWEN recruitment 20 jaar! Daar zijn we super tróts op. Reden voor een feestje? Jazeker! Maar niet op de gebruikelijke manier.

Goede en pittige tijden

In de afgelopen jaren hebben we naast mooie en goede tijden, ook verschillende crises doorstaan. Zoals direct na de start in 2001, daarna in 2008 en ook in 2013. Nu ik dit schrijf, zitten we in de bizarre Coronatijd.

Sterk bureau

Met ons positieve en gemotiveerde team, hebben we de tegenslagen goed doorstaan en is ons bureau verder gegroeid. Waardoor we dit jaar alweer ons 20-jarig jubileum vieren!

Persoonlijk vieren

We wilden het heel persoonlijk vieren. Door onze klanten en al onze bemiddelde kandidaten en freelancers te verrassen met een taart of een fles bubbels op het werk. En ze te bedanken voor de fijne samenwerking en het helpen groot maken van ons bureau.

Waar gaat het in deze tijd om?

Maar toen veranderde de horizon van werken op kantoor naar thuiswerken….Een taart thuis zonder collega’s opeten is toch minder feestelijk. Daarbij moeten we er alles aan doen om ons hoofd boven water te houden als organisatie. En veranderde ons idee in dat we liever maatschappelijk ons steentje willen bijdragen.

Vraag aan jou: welk doel verdient ook onze aandacht?

Daarom willen we graag 20 initiatieven steunen om ons 20-jarig bestaan te vieren. Deze initiatieven brengen we ook onder de aandacht in ons grote netwerk. Zelf hebben we de eerste 10 doelen uitgekozen. Nu is onze vraag aan jou: welke initiatieven verdienen ook onze aandacht? We roepen je heel graag op om ons dit te laten weten. Uit alle reacties kiezen wij nog eens 10 initiatieven om te ondersteunen met een donatie of hulp.

De doelen die onze medewerkers hebben gekozen en individueel steunen zijn:

We kijken uit naar je reactie.

Blijf positief én vooral gezond!

Hartelijke groet,

Bianca van Grondelle

 

 4 reacties

 • Hi Bianca,

  In een ver, ver verleden werkten we samen bij Van Daalen & Partners. Weet je nog? Ik ben in 2020 20 jaar zelfstandig – mooie parallel met jullie bestaan. Naast mijn eigen zaak (theausbilders.com) heb ik een stichting – zie genoemde site. Daarnaast geef ik al 15 jaar les op IMCWeekendschool in Amsterdam-Noord. Lessen reclame maken voor jezelf. Ik zou jullie willen voorstellen om IMCWeekendschool te steunen, en dan met name IMC on Tour omdat zij jonge vluchtelingen helpen om zich thuis te voelen in Nederland door middel van het type onderwijs dat de weekendschool geeft. Ik mocht 5 jaar geleden samen met IMCWeekendschool de eerste versie van IMCWeekendschool opzetten en uitrollen. Veel van deze vluchtelingenkinderen hebben geen laptop of tablet waardoor ze nu geen onderwijs kunnen volgen. Is het een idee om IMC on Tour te steunen en hen te helpen om voldoende tablets c.q. laptops voor deze vluchtelingenkinderen re vinden? Ik zou dat te gek vinden. En misschien is het ook leuk om eens bij te praten – als de corona toestand voorbij is – bij een kop koffie of thee. Zou ik leuk vinden. Blijf gezond, blijf optimistisch! Hartelijke groet van Melle

  • Bianca van Grondelle

   Hi Melle,

   Wat leuk dat je gereageerd hebt op onze blog. Natuurlijk weet ik het nog: onze tijd bij Van Daalen & Partners! Ik heb nog steeds contact met Maureen en Jeannine. Om de 3 maanden eten wij met elkaar. Erg leuk.

   Dank voor het doorgeven van je stichting. Mooi initiatief! Ik neem dit goede doel ook mee in ons overleg. Ook vind ik het echt heel leuk om nog eens bij te praten (als deze bizarre tijd voorbij is). Voor nu take care.

   Hartelijke groet,
   Bianca

 • Hoi Bianca,

  20 jaar, wat een mijlpaal, gefeliciteerd.., wat een bijzondere tijd voor zo’n feestje.
  In 2018 ben ik begonnen met Roses and Butterflies, afgelopen weekend stuurde ik de 370ste koffer op en vandaag na werk maak ik een koffer 371 voor Cato. Op de site kan je lezen wat ik doe, of volg me (bijna dagelijks) op IG. @roses.and.butterflies.official

  Liefs Es

  • Bianca van Grondelle

   Hi Esther,

   Dank voor je reactie op onze blog. Hoe gaat het met jou en bij Ohpen? Wat een bizarre tijd hè?
   Wat leuk dat je begonnen bent met Roses and Butterflies, erg leuk initiatief. Ik zal het zeker intern ook meenemen. We volgen je nu ook op Instagram.

   Succes & take care.

   Hartelijke groet,
   Bianca

Comments are closed.