Bemiddeling van Assistants en Office Managers

Bent u op zoek naar een Office Manager(Directie) secretaresse, Executive Assistant, Personal Assistant of Management Assistant? VAN DER HOUWEN recruitment is een landelijk opererend werving- en selectiebureau gespecialiseerd in bemiddeling, advisering en begeleiding van Assistants op HBO- of WO-niveau (voor vast dienstverband of op interim basis). Sinds 2000 bemiddelen wij Assistants, Office Managers, HR Assistants en andere Assistants bij gerenommeerde bedrijven in zowel de profit als de non-profitsector. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich grote internationale organisaties, maar ook start-ups en kleine en middelgrote professionele bedrijven die voor het eerst een Assistant of Office Manager zoeken.

Persoonlijkheid

Om de juiste assistant te vinden voor een organisatie kijken wij verder dan het cv. Persoonlijkheid is voor ons net zo belangrijk als vaardigheden en ervaring. Want uiteindelijk gaat het om de juiste klik tussen opdrachtgever en Assistant. We hebben een uitgebreid netwerk van hoog opgeleide kandidaten.

De perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat

Om een goed beeld te vormen van uw organisatie en de bedrijfscultuur komen wij altijd graag eerst persoonlijk kennismaken. Samen met u brengen wij de vaardigheden en ervaring die nodig zijn voor de vacature in beeld. En bespreken we de persoonlijkheid en competenties van de ideale kandidaat.

Met een helder functieprofiel starten we een zorgvuldige zoektocht in ons uitgebreide netwerk. Wij plaatsen de vacature ook gratis op onze eigen website en op verschillende betaalde jobboards en social media om het bereik verder te vergroten. Zodra wij geschikte kandidaten gevonden hebben, stellen wij in elk geval drie kandidaten aan u voor, die kwalitatief niet voor elkaar onderdoen, maar enigszins verschillen qua persoonlijkheid.

Vaste functies

Wij houden van snel werken, maar geloven niet in snel scoren. Ons uitgangspunt is dat de kandidaat.

lees meer 

Interim functies

We hebben een grote pool van freelancers als ook kandidaten die tijdelijk beschikbaar zijn.

lees meer 

Young professionals

Wij zijn ook succesvol actief in de bemiddeling en begeleiding van Young Professionals..

lees meer