Over ons

VAN DER HOUWEN recruitment is een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in bemiddeling, advisering en begeleiding van Assistants op HBO- of WO-niveau. Sinds 2000 bemiddelen wij (Directie)secretaresses, Management Assistants, Personal Assistants en Office Managers bij gerenommeerde bedrijven in zowel de profit als de non-profit sector. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich veel grote internationale organisaties in de Randstad, maar ook startups en kleine professionele bedrijven die voor het eerst een Personal Assistant of Office Manager zoeken.

Om de juiste assistant te vinden voor een organisatie kijken wij verder dan het cv. Persoonlijkheid en uitstraling zijn voor ons net zo belangrijk als vaardigheden en ervaring. Want uiteindelijk gaat het om de juiste klik tussen opdrachtgever en Assistant. Dit vereist maatwerk, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor zowel onze opdrachtgevers als voor onze kandidaten. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij al sinds 2000 top Assistants bemiddelen bij zeer tevreden klanten.

Zo nu en dan krijgen wij – van ons bekende – opdrachtgevers de vraag om op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat voor een functie die niet direct binnen ons specialisme valt. Wanneer wij deze vraag krijgen, wegen wij iedere keer zorgvuldig af of wij op dat gebied voldoende kennis en ervaring in huis hebben om deze vacature in te vullen. Functies binnen het gebied van Communicatie, Project Management of HR vallen o.a. binnen deze categorie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op.

“Ik wil jou en je collega’s ook bedanken voor de enorme leuke kennismaking met jullie, ik heb echt genoten. Het is echt een verademing om het ook op deze manier te ervaren met een bureau en dat is voor jullie een mooi compliment. Zoals we al bespraken; dit werkt van twee kanten goed en zo kunnen we voor elkaar vast iets betekenen in de nabije toekomst.”

Heleen Olland