Over ons

VAN DER HOUWEN recruitment is een landelijk opererend werving- en selectiebureau gespecialiseerd in bemiddeling, advisering en begeleiding van Assistants op HBO- of WO-niveau (voor vast dienstverband of op interim basis). Sinds 2000 bemiddelen wij (Directie)secretaresses, Management Assistants, Personal Assistants en Office Managers bij gerenommeerde bedrijven in zowel de profit als de non-profit sector. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich veel grote internationale organisaties, maar ook startups en kleine professionele bedrijven die voor het eerst een Personal Assistant of Office Manager zoeken.

Om de juiste Assistant te vinden voor een organisatie kijken wij verder dan het cv. Persoonlijkheid en uitstraling zijn voor ons net zo belangrijk als vaardigheden en ervaring. Want uiteindelijk gaat het om de juiste klik tussen opdrachtgever en Assistant. Dit vereist maatwerk, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor zowel onze opdrachtgevers als voor onze kandidaten. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij al sinds 2000 top Assistants bemiddelen bij zeer tevreden klanten.

Zo nu en dan krijgen wij – van ons bekende – opdrachtgevers de vraag om op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat voor een functie die niet direct binnen ons specialisme valt. Wanneer wij deze vraag krijgen, wegen wij iedere keer zorgvuldig af of wij op dat gebied voldoende kennis en ervaring in huis hebben om deze vacature in te vullen. Functies binnen het gebied van Communicatie, Project Management of HR vallen o.a. binnen deze categorie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op.

Ik heb het contact met VAN DER HOUWEN recruitment als positief ervaren. Wat ik vooral fijn vond is dat zij op een open maar professionele manier communiceren. Ik wil met name Lisa en Christiaan bedanken voor hun inzet tijdens mijn sollicitatieprocedure. Ik zal VAN DER HOUWEN zeker aanraden!

Janneke van Buren