Vaste functies

Wij bemiddelen in vaste aanstellingen voor diverse functies in managementondersteuning. Wij houden van snel werken, maar geloven niet in snel scoren. Ons uitgangspunt is dat de kandidaat daadwerkelijk een goede klik moet hebben met u en uw organisatie. Alleen dan zal de kandidaat succesvol voor langere tijd verbonden blijven aan uw organisatie. Wij kijken dan ook verder dan het cv en hechten veel waarde aan iemands motivatie, competentie en persoonlijkheid.

Een vaste aanstelling houdt in dat de kandidaat direct bij u in dienst treedt op basis van een bepaalde of onbepaalde tijd contract. Wij brengen u hier eenmalig een fee voor in rekening. Ook bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan een vaste aanstelling de kandidaat, via ons, bij uw organisatie te detacheren. Na 1040 gewerkte uren kan de betreffende kandidaat zonder extra kosten overstappen naar een vast dienstverband.

Vaste functies op gebied van Managementondersteuning

Wij bemiddelen in vaste aanstellingen voor de volgende functiegebieden:

 • Secretaresse (RvB)
 • Directiesecretaresse
 • Personal Assistant
 • Executive Assistant
 • Management Assistant
 • Virtual Assistant
 • Office Manager
 • Hoofd Secretariaat
 • HR professional
 • Recruiter
 • HR Assistant
 • Marketing Assistant
 • Communications Assistant
 • Project Coördinator / Assistant

 

Nooit eerder een Assistant, Office Manager of HR professional in dienst gehad?

Dan gaan wij u stap voor stap begeleiden bij dit proces. Onze ervaring leert dat het perfecte cv vaak niet de juiste kandidaat is. Ons doel is de zoektocht naar de juiste Assistant, Office Manager of een HR professional zo goed, snel en makkelijk mogelijk voor u te maken. Op deze manier kunt u zich weer focussen op uw business.

In zeven stappen vertellen wij u over onze werkwijze die al vele jaren heel veel tevreden kandidaten en opdrachtgevers heeft opgeleverd.

1 – Kennismaking
Omdat de chemie tussen een leidinggevende en een kandidaat cruciaal is, komen wij altijd graag eerst persoonlijk kennismaken met twee Consultants met u en uw organisatie. Zo komen wij meer te weten over de business en de cultuur van uw organisatie en kunnen wij horen wat uw specifieke wensen zijn. Ook praten we als het kan graag met de leidinggevende voor wie wij bemiddelen. Want een goede voorbereiding is essentieel.

2 – Opstellen profiel
Als wij een goed beeld van uw organisatie en uw wensen hebben gekregen, gaan wij direct aan de slag. Met ons ervaren team stellen wij eerst een concreet profiel op, zodat we weten naar welke professionals we op zoek moeten gaan.

3 – Zoeken
Met het heldere profiel starten we een zorgvuldige zoektocht in ons uitgebreide netwerk van ruim 25.000 professionals. Wij plaatsen de vacature ook gratis op onze eigen website en op verschillende betaalde jobboards en social media om het bereik verder te vergroten.

4 – Voorstellen
Wanneer wij een gedegen selectie hebben gemaakt van kandidaten van wie wij vinden dat ze qua vaardigheden én persoonlijkheid bij u passen, stellen wij deze aan u voor. Om u voldoende keuze te geven, maar niet te overladen met kandidaten, streven wij ernaar om drie kandidaten aan u voor te stellen, die kwalitatief niet voor elkaar onderdoen, maar enigszins verschillen qua persoonlijkheid.

5 – Referentiecheck
Bent u geïnteresseerd in een van de kandidaten, dan doen wij altijd nog een referentiecheck. Zo zijn wij er zeker van dat we niet voor verrassingen komen te staan. Verder bieden wij ook nog de mogelijkheid om kandidaten te laten testen.

6 – Garantie
Alle opdrachten vinden plaats op basis van ‘no cure, no pay’. Daarnaast hanteren wij een garantieperiode. Indien één van beide partijen besluit de arbeidsovereenkomst in de garantieperiode te beëindigen, gaan wij kosteloos op zoek naar een nieuwe kandidaat.

7 – Evaluatie
Wij geloven in een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers. Na afloop van elke bemiddeling evalueren wij daarom altijd het proces, zodat we van elkaar kunnen leren. Dit is prettig in het geval er een nieuwe vacature vrijkomt in uw organisatie. We kunnen dan snel weer voor u aan de slag. Wij hebben met deze werkwijze al succesvol vele organisaties voorzien van de juiste kandidaten.

Wij hebben met deze werkwijze al succesvol vele organisaties voorzien van de juiste kandidaten.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie en advies.