Onze Filosofie

Onze filosofie

Resultaat voor de lange termijn

Wij houden van snel werken, maar geloven niet in snel scoren. Ons uitgangspunt is dat de kandidaat daadwerkelijk een goede klik moet hebben met de organisatie én met de leidinggevende, zodat hij/zij voor langere periode verbonden zal blijven aan de organisatie.

Matching is mensenwerk

In geen enkel vakgebied is de chemie met de leidinggevende zo belangrijk als bij Assistants. Door de nauwe samenwerking en vertrouwensband is het cruciaal dat er een goede klik is tussen beiden. Dit lees je niet zomaar van een cv af, dit kan je alleen beoordelen als je beide partijen persoonlijk goed kent. Want matching is mensenwerk. Zeker bij Assistants.

kernwaarden

Kernwaarden

Wij bemiddelen vanuit onze drie kernwaarden: maatwerk, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de enige manier is om tot de juiste kandidaat voor uw organisatie te komen.

Een succesvolle bemiddeling doe je uiteindelijk met elkaar. De onderlinge relatie tussen opdrachtgever, kandidaat en VAN DER HOUWEN recruitment is terug te zien in ons logo. Drie partijen die gezamenlijk toewerken naar het centrale punt: een geslaagde bemiddeling!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op.

“Ik ben altijd erg tevreden geweest over van der Houwen en de communicatie. Over jullie geduld, vertrouwen, adviezen en luisterend oor ben ik erg te spreken. Ik heb jullie meermaals aangeraden in mijn netwerk. Hopelijk komen daar nog meer fijne samenwerkingen uitrollen!”

Mieke Bakhuizen