Ontmoet onze nieuwe collega Steven!

Mijn eerste maand in dienst bij VAN DER HOUWEN recruitment, de tijd is voorbij gevlogen! Een maand vol met nieuwe (virtuele) ontmoetingen, nieuwe collega’s én nieuwe systemen. Een nieuwe baan is natuurlijk altijd spannend, maar een carrièreswitch van de hotellerie naar de wereld van recruitment was voor mijn gevoel nog een stapje groter. Ik ben een mensenmens en volg graag mijn gevoel, zo ook in deze keuze.
Mijn naam is Steven Post, opgegroeid in Amsterdam en op mijn 18e afgereisd naar het bourgondische hart van Nederland: Maastricht, om daar mijn opleiding aan de Hotel Management School Maastricht te volgen.

Na mijn studie ben ik begonnen bij één van de meest luxueuze hotels van Amsterdam. Daar heb ik mij de fijne kneepjes van de gastvrijheidsindustrie eigen gemaakt. Met de overstap naar VAN DER HOUWEN recruitment ben ik nu de vierde consultant van het team: ervaren, betrokken en professionele Consultants met passie voor het vak. De afgelopen weken heb ik dan ook zelf mogen ondervinden dat maatwerk, kwaliteit en persoonlijke aandacht écht centraal staan in de bemiddeling van managementondersteuning bij VAN DER HOUWEN recruitment. Iets waar ik graag mijn professionele bijdrage aan wil geven.

Naast mijn werk vind ik het nog steeds ontzettend leuk om bezig te zijn met wijn. Zo start ik in maart 2022 met de WSET3 cursus om zo mijn kennis over dit mooie product te mogen verbreden. Voor mij hoort een goed glas daar uiteraard bij! Dit in combinatie met een mooi gerecht en vrienden en familie om mij heen: gelukkiger maak je mij niet.

Wellicht ontmoeten wij elkaar, nu nog even digitaal en hopelijk snel weer op kantoor, voor een persoonlijke kennismaking.

Word jij nou enthousiast van het verhaal van Steven en zou jij je ook onderdeel willen worden van ons team? Kijk dan snel eens naar onze opstaande vacature:

https://www.vdhrecruitment.nl/vacatures/gezocht/wil-jij-als-recruitment-consultant-het-verschil-maken/