Maak kennis met onze nieuwe collega Paula Westerhof

Mijn naam is Paula Westerhof, ik ben 34 jaar en woon in Amsterdam met mijn vriend en zoontje van tien maanden. In mijn vrije tijd ga ik graag lekker uit eten en weekendjes weg. Daarnaast probeer ik twee keer per week te sporten: bootcamp of hardlopen.

Paula Westerhof kantoor

Persoonlijk

Doordat ik jaren in ondersteunende rollen werkzaam ben geweest, ben ik een aantal keer in contact gekomen met VAN DER HOUWEN recruitment als kandidaat. Een paar maanden geleden raakten wij weer met elkaar in gesprek, maar nu om als consultant bij VAN DER HOUWEN recruitment te komen werken.

Het altijd prettige en vooral persoonlijke contact met de consultants, in combinatie met de uitdagende functie, zorgde ervoor dat ik gelijk enthousiast was en geen seconde heb getwijfeld om aan de slag te gaan. Ik vind het interessant om mij te verplaatsen in verschillende type personen en contact met mensen is waar ik energie van krijg. Ik ben servicegericht en pragmatisch ingesteld en de werkwijze van VAN DER HOUWEN recruitment sluit hier perfect op aan.

De klik

Intensief persoonlijk contact staat bij VAN DER HOUWEN recruitment op de eerste plaats; wij kijken veel verder dan een cv. Naast de technische vaardigheden en competenties valt of staat de juiste match ook met een “klik”. Mijn werkervaring in ondersteunende rollen, onder andere als Project Assistant en Office Manager, zorgen ervoor dat ik mij goed kan verplaatsen in de wensen en behoeften van zowel de klant als de kandidaat.

Dit helpt mij om een goede match tot stand te brengen. Het is onze uitdaging om de vacatures van nieuwe en bestaande klanten zo goed mogelijk in te vullen en kandidaten te helpen aan een fantastische nieuwe baan!

De juiste match valt of staat, naast de juiste competenties, met een klik.
Mocht je verder nog vragen hebben, schroom niet en neem contact met mij op: westerhof@vdhrecruitment.nl of 020-693 42 00.