Onze nieuwe collega

Even voorstellen

Vanaf 1 juli a.s. ga ik beginnen als Junior Consultant bij VAN DER HOUWEN recruitment. Daarom stel ik mij graag even voor. Mijn naam is Sélinde Vree en ik ben 25 jaar oud. Sinds een jaar woon ik in Amsterdam en heb ik naast mijn studie Rechten afgelopen jaar al gewerkt bij VAN DER HOUWEN recruitment als Office Assistant en allerlei ondersteunende werkzaamheden voor het kantoor verricht.

Vrienden en familie vragen aan mij waarom ik de stap naar Junior Consultant heb genomen. “Wil je niet een baan die in de lijn van je studie ligt?” Mijn antwoord daarop is dat ik afgelopen periode vanaf dichtbij heb kunnen zien wat het beroep van Consultant allemaal inhoudt en de unieke werkwijze heb kunnen ervaren van VAN DER HOUWEN recruitment. Voor mij biedt de functie van Junior Consultant binnen dit bedrijf enorme uitdagingen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd geweest in de persoonlijkheid van mensen en hun motivatie en drijfveren. Ik ben dan ook nieuwsgierig, sociaal ingesteld en krijg er energie van als ik zie dat mensen hun passie volgen en ook zichtzelf durven zijn.

Het doel van VAN DER HOUWEN recruitment is om te zorgen voor de perfecte match en een belangrijk onderdeel daarvan is dat er de juiste klik is tussen kandidaat en bedrijf.

Het persoonlijke contact en de bijzondere werkwijze met kandidaten en klanten zorgt ervoor dat de Consultants goed weten wat de wensen van beide partijen zijn. Ik heb zelf ervaren dat dit in bijna alle gevallen heeft geleid tot tevredenheid bij beide partijen.

Voor wat betreft de cultuur bij VAN DER HOUWEN recruitment valt mij op dat er veel aandacht voor elkaar is, dit zorgt voor een prettige en gedreven sfeer op kantoor. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je dingen met aandacht en volle overtuiging doet, je iets extra´s kunt geven. Deze drive geeft je voldoening in je werk. Daarbij zorgt een divers, gedreven en enthousiast team ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is. Ik ga dan ook met ontzettend veel zin en energie deze uitdaging aan!