Even voorstellen in dit jubileumjaar

Ik ben Caroline de Looze, geboren en getogen in België. Op mijn 19de ben ik begonnen met een studie aan de Hogere Hotelschool in Amsterdam waar ik mijn diploma heb behaald. Via mijn eindstage aan de Hotelschool heb ik twee jaar gewerkt als Event Manager voor een modebedrijf. Vervolgens heb ik mijzelf ontwikkeld bij verschillende bedrijven in de detailhandel binnen de afdeling Sales en Accountmanagement.

Naarmate ik ouder werd en meer ervaring kreeg, ontstonden de vragen: wat wil ik nu echt en is wat ik nu doe ook wat ik daadwerkelijk wil? Via een coaching traject heb ik mezelf beter leren kennen en min of meer antwoord op mijn vragen gekregen. De rol van Consultant, waarbij ik de nodige verdieping kan creëren, past op dit moment goed bij mij. Ik kijk er naar uit om mij te blijven ontwikkelen en geniet van de fijne samenwerkingen met mijn collega’s. Op deze manier hoop ik een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de verder groei van VAN DER HOUWEN recruitment.

Dit jaar vieren wij tevens ons twintigjarig bestaan. Zo blikken wij allemaal terug op waar wij zelf ook stonden twintig jaar geleden. Als tienjarig meisje, zat ik toen op de lagere school het Zonnekind. In deze groene omgeving in het Noorden van België had ik de tijd van mijn leven. De Olympische Zomerspelen in Sydney staan mij ook nog erg bij. Een mooi jubileum en op naar de volgende 20 jaar!